Morphosis Restructure | Voor beschadigd haar

Morphosis Restructure
Shampoo

Een revitaliserende, herstructurerende shampoo die de gunstige werking van salonbehandelingen verlengt. Herstelt het de haarschachten van binnenuit.

Morphosis Restructure
Conditioner

Conditioner die het haar versterkt en de natuurlijke haarvezels herstelt.

Morphosis Restructure
Leave-In

Een revitaliserende emulsie voor beschadigd haar. Verzorgt en revitaliseert het haar en maakt het zacht en glanzend.

Morphosis Restructure
Hair Beauty Elixir

Regenererend, herstructurerend masker voor het haar.

Morphosis Restructure
Revitalising Shampoo

Stap 1 van de Salonbehandeling. Reinigt diep, verwijdert onzuiverheden en maakt het haar zacht, gehydrateerd en klaar voor de regeneratieve behandeling te ontvangen.

Morphosis Restructure
Express Filler

Stap 2 van de Salonbehandeling. Een herstellende haargel met plantaardige peptiden. Maakt het haar voller, herstelt en transformeert de haarvezels.

Morphosis Restructure
Precious Fluid

Stap 3 van de Salonbehandeling. Maakt beschadigd haar extreem zacht, zijdeachtig en glanzend, voor een echt gezonde look

Ingrediënten

  • Gefermenteerd rijstextract: het hyperfermentatieproces verhoogt de antioxidantkracht met 20%, het eiwitgehalte met 61% en het aminozuurgehalte met 200%. Het resultaat is gezond, sterk, gehydrateerd en glanzend haar.
  • Veganistische collageenactieve stoffen: die gemakkelijk door de huid en hoofdhuid worden opgenomen en de celactiviteit verhogen, de doorbloeding verbeteren en cellulaire veroudering voorkomen.
  • Zwavelrijke, van planten afgeleide peptiden en aminozuren: die erg lijken op haarkeratine, reconstrueren en vullen keratine aan in beschadigd haar.