Morphosis Sun | Bescherming en hydratatie voor je haar

Morphosis Sun
Shampoo

Regenereert, voedt en hydrateert het diep, waardoor het haar zijdezacht aanvoelt.

Morphosis Sun
Conditioner

Voedt, ontwart en revitaliseert, waardoor het haar glans en kracht krijgt zonder het te verzwaren.

Morphosis Sun
Protective Spray & Leave-in

Beschermt het haar tegen UV-stralen, chloor en zout, herstelt de hydrolipidenbarrière en voorkomt kleurvervaging

Ingrediënten

  • Het papaja-extract , verkregen via een gepatenteerd MOLECULAR BIOLIQUE-FACTION®-proces door de Universiteit van Bologna, maakt het mogelijk om 100% van de plantenfytocomplexen in een actieve en biologisch beschikbare vorm terug te winnen. Het wordt verwerkt zonder oplosmiddelen en behoudt de organoleptische kenmerken van de vrucht – rijk aan vitamines, suikers en antioxidanten – ideaal voor het behouden van de natuurlijke hydratatie en glans van het haar vóór, tijdens en na blootstelling aan de zon.
  • Het organische extract van gehydrolyseerde amandelproteïnen conditioneert, hydrateert en herstelt. Dankzij het uitgebalanceerde molecuulgewicht vult het de ruimtes op waar het haar het meest beschadigd is, waardoor de haarschacht gladder wordt en versterkt.
  • Het door Cosmos goedgekeurde multifunctionele plantencomplex , met Abessijnse Crambe-zaadolie en fytosterolen, 100% natuurlijk en gemakkelijk biologisch afbreekbaar, heeft een UV-beschermende werking op de keratinestructuur van het haar en herstelt de cosmetische kleur tegen schade veroorzaakt door blootstelling aan de zon, de zee water, externe middelen en stylingtools. Het heeft sterke hydraterende en conditionerende eigenschappen voor een onmiddellijk herstel van zachtheid en glans.