Morphosis Sublimis Oil | Voor droog, uitgedroogd haar

Morphosis Sublimis Oil
Shampoo

Het herstelt de haarvezels en vult hydratatie aan. Voor zijdezacht glanzend haar.

Morphosis Sublimis Oil
Conditioner

Voor normaal en fijn haar. Brengt hydratatie en glans terug voor direct handelbaar, vol en veerkrachtig haar.

Morphosis Sublimis Oil
Deep Treatment

Voor middeldik haar. Een diepgaande vochtinbrengende behandeling,  vult mineralen en voedingsstoffen aan, waardoor zeer droog haar weer mooi en levendig wordt.

Morphosis Sublimis Oil
Pure

Voor middeldik haar. Hydrateert het haar en maakt het glanzend, zacht en handelbaar.

Morphosis Sublimis Oil
All Day Emulsion

Een direct werkende emulsie voor uitgedroogd haar. Hydrateert het en maakt het haar zacht en zijdeachtig.

Morphosis Sublimis Oil
Serum

Een intensieve, direct werkende en hydraterende behandeling die dof en droog haar zijn natuurlijke glans teruggeeft. Versterkt de schacht en maakt het haar zijdezacht.

Ingrediënten

  • Passiebloemzaadolie: het is rijk aan essentieel linolzuur en vitamine E, die de haarvezels en de hoofdhuid effectief opvullen, waardoor ze zachter en glanzender worden en ze worden beschermd tegen verlies van hydratatie. Het helpt de natuurlijke hydrolipidenbarrière van de hoofdhuid te beschermen.
  • Abrikozenolie: bron van vitamine A en E, uitstekende antioxidanten. Het is rijk aan essentiële vetzuren, effectief in het hydrateren en voeden van de huid en het haar.
  • Arganolie: bevat onverzadigde vetzuren en is rijk aan sterolen en vitaminen. Het voorkomt uitdroging en veroudering, bestrijdt vrije radicalen en doet het haar herleven.
  • 100% natuurlijke biologische: baobabolie-vetzuren, omega-6 en -9, palmitoleïne-, olie- en linolzuur, plantensterolen, tocoferolen en vitamine E. Vanwege zijn vele eigenschappen is het een uitstekende antioxidant, voedt en beschermt het de hoofdhuid en het haar , en laat het haar glanzend achter.
  • Gestabiliseerde vitamine E: heeft intensieve antioxiderende eigenschappen, bestrijdt vrije radicalen en oxidatieve schade in de cellen en follikels. Het heeft een hydraterende, beschermende en kalmerende werking.