Morphosis Scalp Control | Antibacteriële Behandeling

Morphosis Scalp
Cleansing Shampoo

Een grondige reiniger voor alle haar- en hoofdhuidtypes; ideaal als onderdeel van een regenererende hoofdhuidbehandeling.

Morphosis Detress
Destress Shampoo

Een verzachtende, evenwichtige pH-reiniger voor de gevoelige hoofdhuid.

Morphosis Scalp
Exfoliate

Een intensieve pre-shampoo scrub die de hoofdhuid grondig reinigt.

Morphosis Scalp
Destress Serum

Verbetert de oxygenatie van de hoofdhuid, kalmeert ontstekingen en bevordert de celregeneratie.

Morphosis Scalp
Detox Essence

Een ontgiftende pre-shampoo voor een grondige reiniging van een gevoelige, doffe en gestreste hoofdhuid.

Morphosis Scalp
Hydra Balm

De hydraterende pre-shampoobehandeling voor droge hoofdhuid en haar. 

Ingrediënten

  • Gefermenteerd biologisch arnica extract: het hyperfermentatieproces maakt dit extract tot een krachtig anti-oxidant en voedend ingrediënt.
  • Zeoliet: bindt zware metalen, verontreinigende stoffen en vrije radicalen. Door ze te verwijderen, helpt het ontstekingen te bestrijden en cellen te regenereren.
  • Micro-ingekapselde vitamine B12: met zijn diepe ontstekingsremmende werking helpt het huiduitslag, roodheid en jeuk bij atopische dermatitis te verminderen. 100% natuurlijk, van bio-vergisting.
  • Kiwi-zaden: met hun natuurlijke textuur en perfect afgeronde vorm exfoliëren ze zachtjes de huid en verbeteren ze de bloedcirculatie.
  • Koffiezaadextract: de microkorrels van het koffiezaadextract hebben een zacht scrubeffect dat helpt het huidoppervlak te vernieuwen en glad en schoon te maken. Het is een krachtige antioxidant die de hoofdhuid en het haar beschermt tegen dagelijkse blootstelling aan verontreinigende stoffen.